يکشنبه 6 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 12 شهريور 1404
کد 169359

شهردار فرون آباد:

تلاش می‌کنیم صدای مردم را بی‌واسطه بشنویم

شهردار فرون آباد پیش از ظهر امروز و در برنامه ملاقات مردمی با شهروندان گفت: تلاش می‌کنیم صدای مردم را بی‌واسطه بشنویم و با برگزاری جلسات ملاقات مردمی فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و پیگیری مطالبات را تسریع کنیم.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، برنامه ملاقات مردمی محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با شهروندان با حضور فرهاد جهانگیری رئیس، زهرا علی عسگری نایب رئیس، موسی سیری و محمود علی عسگری فرد اعضای شورای اسلامی شهر فرون آباد با موضوعات شهرسازی ( اخذ پروانه ساختمانی) و درآمد ( تقسیط عوارض ) برگزار شد.
 
محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد اضافه کرد: حضور در جمع شهروندان و شنیدن مسائل آن‌ها فرصت ارزشمندی است تا بتوانیم به نیازها و مشکلات واقعی شهر پی ببریم و در راستای رفع آن‌ها اقدامات مؤثری انجام دهیم و تلاش می‌کنیم صدای مردم را بی‌واسطه بشنویم و با برگزاری جلسات ملاقات مردمی فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و پیگیری مطالبات را تسریع کنیم.
 
وی افزود: خود را خادم مردم می‌ دانیم و به عنوان مسئول وظیفه داریم در حد توان و امکانات بستر را برای رفاه شهروندان فراهم سازیم و این کار با تعامل، همدلی و همراهی و نگاه دلسوزانه مجموعه همکاران در مجموعه مدیریت شهری حاصل می‌ شود و هر خدمتی که از مجموعه شهرداری بیرون می‌ رود آبروی تک‌ تک نیروهای خدمات‌ رسان این نهاد است.
 
شهردار فرون آباد بیان داشت: با توجه به اهمیت ایجاد پل ارتباطی بین شهروندان با شهرداری و در راستای بهبود خدمت رسانی، سامانه 137 به عنوان پلی برای ارتباط بین شهروندان و مدیران شهری و امکانی برای رسیدگی سریع و بهتر به مطالبات مردم در ارتباط با حوزه های مختلف کاری شهرداری راه اندازی شده است و افراد می‌توانند با تماس با این سامانه مسائل و مشکلات و مطالبات خود را در زمینه‌های مرتبط با مدیریت شهری مطرح کنند.
 
محمد عسگری فرد با اشاره به این که هر شهروندی باید در حفظ و نگهداری مبلمان شهری کوشا و وظیفه شناس باشد، عنوان کرد: مبلمان شهری از سرمایه‌های موجود در هر شهر است که توسط شهرداری ایجاد و در اختیار شهروندان قرار داده می‌شود.
 
در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع برنامه ملاقات مردمی مهندس محمد عسگری فرد با شهروندان طبق روال روزهای سه شنبه هر هفته برگزار و 6 نفر از شهروندان درخواست ها و مشکلات خود را در ارتباط با مسائل شهری مطرح و شهردار فرون آباد پس از بررسی درخواست ها نسبت به رسیدگی و رفع موارد مذکور به مسئولان واحدها دستورات لازم را صادر نمود.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 12 شهريور 1404
  • ساعت 03
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa