مدیر امور منابع آب دماوند از رفع تصرف 40 هزار متر مربع از اراضی حاشیه مسیل وادان در منطقه وادان در حوزه عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "مصطفی عباسی" با اعلام این مطلب، اظهار کرد: با تلاش گروه گشت و بازرسی آب های سطحی این امور ، در راستای قانون توزیع عادلانه آب و برخورد با ساخت و سازها و فنس کشی های غیر مجاز و همچنین به منظور آبگذری ایمن در ادامه رفع تصرف، اراضی حاشیه مسیل وادان به طول 1.5 کیلومتر و مساحت 40 هزار متر مربع با اخذ دستور قضایی در یک روز کاری رفع تصرف گردید .
عباسی با تاکید بر اینکه افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه ها معامله ملکی انجام می دهند حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب دماوند اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند، گفت: رودخانه ها یکی از منابع ارزشمند آبی هستند که در حوزه شرب و کشاورزی حایز اهمیت می باشند، لذا حراست و نگهداری از این منابع ارزشمند امری بسیار مهم است که همواره مورد توجه این امور بوده است.
مدیر امور منابع آب دماوند در پایان خاطر نشان کرد: این امور در جایگاه حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف مطابق با قانون و بدون هیچ گونه اغماضی برخورد لازم را بعمل خواهد آورد.