شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 24 آذر 1400
کد 139120

ارتقا سواد آبی دانش آموزان مقطع دوم متوسطه مدرسه سلام همت

کارشناس آموزش همگانی طرح دانش آموزی نجات آب (داناب) گفت: کارشناسان شرکت آب منطقه ای تهران با حضور در مدرسه سلام همت واقع در منطقه پنج آموزش و پرورش نسبت به آموزش، آگاه سازی و ارتقا سواد آبی دانش آموزان مقطع دوم متوسطه با محوریت کتاب انسان و محیط زیست اقدام کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "هیلدا زنده دل" با بیان این مطلب اظهار داشت: در راستای انعقاد تفاهم نامه با اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران کارشناسان شرکت آب منطقه ای تهران با حضور در مدرسه سلام همت اقدام به آموزش دانش آموزان مقطع متوسطه دوم نمودند.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه ای که از نظر گسترش ویروس منحوس کرونا در کشور وجود دارد، این آموزش ها از طریق بستر فضای مجازی و به صورت ویدئو کنفرانسی ارائه شد.
وی با تاکید بر لزوم آموزش دانش آموزان گفت: حضور در مدارس و آموزش چهره به چهره ضمن تقویت ارتباط بین صنعت و مدرسه و ایجاد بینش صحیح در بین آینده سازان کشور موجب تعمیق مفاهیم درسی می شود که با این هدف به منظور افزایش سواد آبی دانش آموزان و تعمیق مفاهیم درسی کتاب انسان و محیط زیست با حضور در مدرسه سلام همت آموزش های لازم ارائه شد
وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری و استقبال مدیریت مدرسه سلام همت خاطرنشان کرد: با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری میان آموزش و پرورش  شرکت آب منطقه ای تهران، این آمادگی وجود دارد که کارشناسان این شرکت با حضور در مدارس و با رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به ارتقا سواد آبی دانش آموزان اقدام نمایند.
همچنین در این آموزش "رامین احمدیان" کارشناس طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در راستای فصل اول کتاب انسان و محیط زیست موضوعات آب از جمله منابع و مصارف استان تهران، آب زیرزمینی، آب سطحی، پدیده فرونشست و علل ایجاد و پیامدهای آن توضیحات مفصلی منطبق بر شرایط موجود ارائه داد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 24 آذر 1400
  • ساعت 10
  • توسط شرکت آب منطقه ای تهران
  • تعداد بازدید 56
نظرات شما
captcha refresh
Aa