يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : شنبه 19 مهر 1404
کد 170334

فرماندار پاکدشت: خدمات اجتماعی نیازمند هم‌افزایی، نظم و همدلی است

فرماندار پاکدشت گفت: اراِیه خدمات اجتماعی مستلزم هم افزایی، برنامه‌ریزی منسجم و تقسیم کار میان دستگاه‌ها است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاکدشت، فرماندار پاکدشت در نشست مجمع مشارکت‌های مردمی بهزیستی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه شهرستان، افشارها رئیس اداره بهزیستی و اعضای این مجمع در اداره بهزیستی برگزار شد، بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی، خیرین و مجموعه بهزیستی در جهت توانمندسازی مددجویان و ارائه خدمات مؤثرتر به اقشار آسیب‌پذیر تأکید کرد.

مهدی حیدری با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی منسجم و تقسیم کار مشخص میان دستگاه‌ها در حوزه‌های حمایتی اظهار داشت: باید موضوعات حمایتی را دسته‌بندی کنیم؛ متولی و پاسخگوی مسائل معلولان یا افراد جویای شغل، تنها اداره بهزیستی نیست و مجموعه فرمانداری در کنار این مجموعه با همراهی و برنامه‌ریزی مناسب قرار خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برخی از فعالیت‌ها نیازمند هماهنگی و انسجام بیشتر میان نهادهاست، افزود: با وجود تلاش‌های ارزشمند مجموعه بهزیستی و حوزه اجتماعی، هنوز در برخی بخش‌ها شاهد پراکندگی و ناهماهنگی هستیم، لازم است برنامه‌ها شفاف و نتایج اقدامات به اطلاع فرمانداری برسد تا بتوانیم نقاط قوت را تقویت و موانع را شناسایی و برطرف کنیم.

فرماندار پاکدشت در ادامه با اشاره به نقش خیرین در توسعه خدمات اجتماعی گفت: نباید همه نگاه ما به خیرین باشد، دولت نیز وظیفه خود را در قبال مردم انجام می‌دهد،  خیرین نیز باید از روند اقدامات اگاه باشند و بدانند دولت در میدان است، با اطمینان بیشتری وارد عمل می‌شود.

حیدری با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بومی شهرستان اظهار داشت: هیچ دلیلی ندارد کمک‌ها از شهرستان خارج شود، هر کمکی باید در همان شهرستان هزینه گردد و نیازها همان‌جا برطرف شود. گاهی خیر می‌تواند مستقیم وارد عمل شود، بدون آنکه نیاز به واسطه باشد.

وی در پایان با بیان اینکه باید نسخه‌ای جامع برای حمایت از مددجویان شهرستان تدوین شود، خاطرنشان کرد: نسخه شهرستانی حمایت از مددجویان، اعم از معلولان و سایر افراد تحت پوشش بهزیستی، باید تدوین شود، همچنین بانک اطلاعاتی دقیقی از مددجویان در حوزه‌های مختلف ایجاد شود تا بدانیم چه کسانی نیازمند شغل پایدار هستند، چه کسانی نیاز به مسکن یا لوازم زندگی دارند تا با برنامه‌ریزی هدفمند بتوانیم خدمات‌رسانی مؤثرتری داشته باشیم.
  • نوشته شده
  • در شنبه 19 مهر 1404
  • ساعت 09
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 10
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری پاکدشت
نظرات شما
captcha refresh
Aa