يکشنبه 7 دي 1404
تاریخ : پنجشنبه 13 دي 1403
کد 163811

بازدید فرماندار و قرچک از پروژه‌های شهری

فرماندار قرچک به‌ صورت میدانی از پروژه‌های مدیریت شهری بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، علی‌محمد اسلامی فرماندار به همراه احمد آریانی معاون عمرانی فرمانداری و محسن خرمی شریف شهردار از پروژه‌های مجموعه تفریحی، فرهنگی و ورزشی خانواده، میدان نماز و کمربندی شمالی بازدید کرده و در جریان اقدامات صورت گرفته قرار گرفتند.

گفتنی است، میدان نماز در ورودی شهر شامل زیرسازی، کف‌پوش، آب‌نما و ساخت اِلِمان با اعتبار ۲۷ میلیارد تومان است که در آینده نزدیک از ضلع جنوب به کمربندی جنوبی و از ضلع شمال به کمربندی شمالی متصل می‌شود.

فاز دوم مجموعه تفریحی، فرهنگی و ورزشی خانواده در راستای توسعه سرانه فضای سبز در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در میدان ستاری شامل فضاهایی نظیر باغ کتاب، رستوران سنتی، زمین چمن مصنوعی فوتبال، آلاچیق، باربیکیو و محل بازی کودکان در حال احداث است.

کمربندی شمالی در فاز دوم با اعتبار اولیه 29 میلیارد تومان تا استادیوم ولیعصر(عج) ادامه خواهد داشت.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 13 دي 1403
  • ساعت 12
  • توسط احمدرضا محمدی /ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 39
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری قرچک
نظرات شما
captcha refresh
Aa