سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 29 مهر 1403
کد 162365

انسداد 7 حلقه چاه غیرمجاز در مناطق آبسرد و احمد آباد شهرستان دماوند

سرپرست امور منابع آب دماوند از انسداد 7 حلقه چاه غیرمجاز در مناطق آبسرد و احمد آباد شهرستان دماوند در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن زحمتکش" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی 7 حلقه چاه غیر مجاز در مجموع  به عمق 475 متر و دبی 6.5 لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.
وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج 50 هزار  مترمکعب آب از سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.
زحمتکش در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب دماوند بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.
 
 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 29 مهر 1403
  • ساعت 10
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 27
نظرات شما
captcha refresh
Aa