سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 14 مهر 1403
کد 162132

تاکید شهردار قدس بر عملیاتی شدن جلسات کمیته تعریض

بازگشایی و تعریض معابر شرط مهم روان‌سازی ترافیك در شهرقدس است

شهردار قدس ضمن تاکید بر تسریع در پیشرفت ساماندهی معابر و همچنین سرعت در روند اجرای توافقات با مالکین املاک در طرح، عملیاتی شدن جلسات کمیته تعریض را در جهت بازگشایی و تعریض معابر و در نهایت روان‌سازی ترافیک شهری مورد انتظار دانست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ سعید شهلی در جلسه شورای معاونین شهرداری قدس گفت: کاهش معضل ترافیک جزو مطالبات اصلی مردم بوده و در صدر اقدامات مدیریت شهری نیز قرار دارد که بخش مهمی از آن به تعریض و بازگشایی معابر وابسته است. 

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جلساتی که با هدف توافق با مالکین املاک در طرح تعریض برگزار می‌شود، افزود: تسریع در نتيجه‌گیری و عملیاتی شدن این توافقات مورد انتظار مردم است؛ چراکه تعریض معابر عامل مهمی در کاهش ترافیک بوده و بایستی در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

شهردار قدس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جلسات شورای معاونین به صورت منظم و هفتگی برگزار می‌شود و ضمن قرائت گزارش عملکرد بخش‌های مختلف، وظایف اجرایی جدیدی به هر یک از بخش‌ها محول می‌شود. 

شهلی ادامه داد: موضوعات مهم دیگری از قبیل تعیین تکلیف قدرالسهم شهرداری از مجتمع‌های تجاری اطلس و فرزان، بهره‌برداری از مجموعه ورزشی تنیس و پدل با اولویت فدراسیون تنیس، افزایش ظرفیت سکوهای تماشاگران در استادیوم، تسریع در تکمیل استخرهای دوقلو و... از مباحث مهم جلسه امروز بود.

  • نوشته شده
  • در شنبه 14 مهر 1403
  • ساعت 10
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 18
نظرات شما
captcha refresh
Aa