جمعه 25 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 3 مهر 1403
کد 161915

شهردار باقرشهر خبر داد

طرح پدافند غیرعامل باقرشهر تهیه می‌شود

شهردار باقرشهرگفت: ضروری است که دستگاه‌های خدماتی و اجرایی شهرداری همکاری لازم را داشته باشند.
به گزارش روابط‌عمومی شهرداری باقرشهر، سومین جلسه مدیریت بحران صبح امروز با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران و به ریاست شهردار باقرشهر در سالن سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی برگزار شد.
 در ابتدای این جلسه، مصوبات دومین جلسه مدیریت بحران پیگیری شد و در خصوص موضوعات آموزش و مانورهای دستگاه‌های اجرایی و خدماتی هماهنگی‌های لازم صورت گرفت.
 مرتضی همتی در این جلسه اظهار داشت: در راستای آمادگی و عملکرد قابل‌قبول در مواقع بحران در باقرشهر، باتوجه‌به مخاطرات طبیعی و انسان‌ساخت؛ ضروری است که دستگاه‌های خدماتی و اجرایی و همچنین شرکت‌های نفتی و گازی در راستای تهیه طرح مخاطرات محیطی باقرشهر با شهرداری همکاری داشته باشند.
 وی  با تاکید بر همپوشانی دستگاه ها و مجموعه شهرک انرژی در مواقع بروز بحران و برگزاری مانور مشترک افزود: در شهر باقرشهر باتوجه‌به تمرکز و استقرار شهرک انرژی می‌بایست از پتانسیل دستگاه‌های مستقر در سطح شهر، برای مقابله با خطر استفاده کرد و در این زمینه می‌بایست تمامی جوانب بحران بررسی شود.
شهردار باقرشهر در ادامه با اشاره به آمادگی لازم برای فصل پاییز و زمستان باتوجه‌به در پیش بودن بارش‌های فصلی گفت کلیه دستگاه‌های دخیل باید دراین‌خصوص آمادگی لازم را داشته باشند.
 وی ادامه داد: منابع امور آب شهرستان ری نیز می‌بایست نسبت به لایروبی انهار موجود باتوجه‌به وظایف خود پیش از بروز مخاطرات اقدام کند.
 همتی تأکید کرد: بررسی ساختمان‌های ناایمن اعم از ساختمان‌های وابسته به شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی، مجتمع‌های مسکونی موجود در بافت فرسوده، مدارس، ورزشگاه‌ها و... توسط آتش‌نشانی انجام می‌شود و طبق چک‌لیست استاندارد بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 3 مهر 1403
  • ساعت 13
  • توسط مهدی اشرفی پور/شهرداری باقر شهر/استانداری تهران -فرمانداری ری
  • تعداد بازدید 27
نظرات شما
captcha refresh
Aa