شهردار فرون آباد صبح امروز و در برنامه ملاقات مردمی با شهروندان گفت: همواره حساسیت ویژه ای برای برگزاری منظم و هفتگی جلسات وجود داشته که در دستور کار سال جاری نیز قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، برنامه ملاقات مردمی محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با شهروندان صبح امروز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه با موضوعات شهرسازی ( اخذ پروانه ساختمانی و کمیسیون ماده 100 ) و درآمد ( تقسیط عوارض ) برگزار شد.
محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با بیان این که دیدارهای چهره به چهره نشانگر دغدغه مندی مدیریت شهری نسبت به رفع معضلات شهروندان می باشد، بیان داشت: در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع، ارتقای سطح خدمات دهی به شهروندان و حل مسائل و مشکلات مردمی برنامه ملاقات مردمی هر هفته روزهای سه شنبه برگزار می شود.
وی افزود: از اولویت های مجموعه مدیریت شهری رضایت شهروندان و همچنین ارائه خدمات بیشتر و بهتر به شهروندان می باشد که در این زمینه سعی شده است با صرف وقت و زمان مناسب در جریان مسائل و مشکلات شهروندان قرار بگیریم و در چارچوب قوانین شهرداری به حل و فصل آن بپردازیم.
شهردار فرون آباد در جریان این دیدار که با حضور 4 نفر از شهروندان برگزار شد، ضمن استماع صحبت ها، مشکلات و شکایات شهروندان بصورت حضوری، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات شهروندان قرار گرفت و دستورات لازم را جهت رفع موانع و تسهیل و تسریع امورات شهروندان به واحدهای ذی ربط شهرداری صادر کرد.