پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 15 بهمن 1402
کد 157521

شهردار کیلان خبر داد؛

اتمام فاز دوم طرح پایش تصویری توسط شهرداری کیلان

شهردار کیلان گفت: فاز دوم طرح پایش تصویری توسط شهرداری کیلان به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، بهنام باقری شهردار کیلان با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح پایش تصویری برابر مصوبات ابلاغی استانداری و فرمانداری شهرستان دماوند با هدف ارتقای سطح امنیت و مدیریت هوشمند در سطح شهرها در دستور کار شورای اسلامی و شهرداری کیلان قرار گرفته است.

وی افزود: بر این اساس، فاز دوم طرح پایش تصویری در شهر کیلان که با برنامه‌ریزی های بعمل آمده به اتمام رسیده است، مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

 شهردار کیلان خاطرنشان کرد: در فاز نخست، پروژه فیبرنوری با همکاری اداره مخابرات شهرستان دماوند به طول ۳۰ کیلومتر به همراه نصب ۱۶ دکل و احداث اتاقک مانیتورینگ اجرا گردید.

باقری ادامه داد: همچنین در این فاز، فعال‌سازی ۱۶ دوربین شامل ۶ دوربین پلاک‌خوان، هشت دوربین ثابت و دو دوربین نظارتی و تجهیز اتاقک مانیتورینگ انجام شده بود.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 15 بهمن 1402
  • ساعت 18
  • توسط حمیدرضا ذوالفقاری/شهرداری کیلان/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 17
نظرات شما
captcha refresh
Aa