سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401
کد 141612

آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در قدس برگزار شد

آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با معرفی و تقدیر از برگزیدگان شهرستانی باحضور فرماندار ، فعالان فرهنگی و مسئولین شهرستان قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس آیین اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با معرفی و تقدیر از  برگزیده گان شهرستانی  با حضور گلی کانی فرماندار ،حجت الاسلام جوکار امام جمعه  ، فعالان فرهنگی و سایرمسئولین شهرستان قدس  برگزار شد.
گلی کانی در این مراسم اظهار داشت کتاب، بهترین معلم انسان و چراغ راه آینده جامعه بشریست . کتاب هایی که می خوانیم ، کیفیت زندگی را تعیین می کند.

وی با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی باید میان مردم رواج پیدا کند، اظهار داشت: کتاب در آرامش انسان و رشد فردی اثر دارد. برای درک مفاهیم کتاب، داشتن سیر مطالعاتی و خواندن عمیق اهمیت دارد.

وی برگزاری مسابقات کتابخوانی را اقدامی فرهنگی خواند و افزود: برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی است و کتاب و کتابخوانی موجب رشد و تعالی جامعه می شود. انس با کتاب و قوی بودن روح مطالعه در مردم، رمز موفقیت کشورهای پیشرفته است.
گفتنی است، در پایان آیین تقدیر از تعدادی از برگزیدگان در بخش های فردی خردسال، نوجوان و بزرگسال و خانوادگی، همچنین کتابداران  یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی   انجام شد. 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401
  • ساعت 10
  • توسط محمدرضا پاکراه/فرمانداری قدس/ادمین
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa