چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 23 آبان 1400
کد 137859

ساداتی: شمیرانات پایتخت ورزش زمستانی در کشور است

فرماندار شمیرانات وجود پیست اسکی بین المللی توچال را فرصتی ارزشمند در پرورش قهرمانان ورزش اسکی دانست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شمیرانات، سید مهدی ساداتی در آئین افتتاحیه پیست اسکی بین المللی توچال افزود: شمیرانات پایتخت ورزش زمستانی است که با فصل سرما و بارش نزولات آسمانی مشتاقان با مراجعه به پیست های بین المللی توچال ، شمشک و دربند سر ورزش های متنوعی را انجام می دهند.
فرماندار شمیرانات تاکید کرد: شمیرانات در بسیاری از ورزش ها دارای ظطرفیت قهرمان پروری است و ورزش اسکی بعنوان سمبل استعداد در بین شهروندان می باشد و قهرمانان بسیاری از این خطه پرورش یافته و در مسابقات افتخار افرینی کردند.
ساداتی ابراز کرد: وجود کوههای مرتفع و مناطق جذاب شمیرانات را به قطب گردشگری و ورزش های زمستانی در کشور مبدل کرده و با تقویت بستر های لازم در هرچه شکوفا شدن این ورزش در کشف استعدادها تلاش کرد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 23 آبان 1400
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شمیرانات
  • تعداد بازدید 28
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری شمیرانات
نظرات شما
captcha refresh
Aa