سرپرست اداره کل اقتصادی استانداری تهران بر لزوم استفاده از ظرفیت مرغداری های استان تهران جهت افزایش تولید مرغ تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ فریدون عطایی در جلسه تنظیم استان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت مرغداری های استان برای تامین مرغ مورد نیاز استان ضروری است.
وی ادامه داد: ۵۰ درقد مرغ ورودی به استان جهت تامین قطعه بندی ها است که میتوان از این ظرفیتدر جهت جوجهریزی استفاده کرد که در ۴۵ روز به تولید اولیه برسوند.
سرپرست اداره کل اقتصادی استانداری تهران عنوان کرد: تنها ۵ درصد نیاز استان تهران در خود استان تامین میشود و باید برنامه بابت افزایش تولید در استان داشته باشیم.
انتهای پیام/