دوشنبه 21 مهر 1404
تاریخ : شنبه 23 مرداد 1400
کد 134477

معاون امنیتی استاندار تهران: جزییات محدودیت ترددهای کرونایی؛ از دو برابر شدن جریمه ها در صورت عدم پرداخت تا تشدید نظارت ها

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران جزییات محدودیت ترددهای کرونایی را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ حمیدرضا گودرزی در مورد جزئیات محدودیت‌های کرونایی اظهار داشت: ️از فردا ۲۴ مردادماه ساعت ۱۲ ممنوعیت تردد کامل بین استانی به جز موارد استثنا مثل خودروهای اورژانس اعمال خواهد شد و تا صبح شنبه هفته بعد ۳۰ مرداد ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه تمام مجوزهای صادره تردد هم لغو خواهد شد افزود: افرادی که در این مدت جریمه شوند؛ در صورت عدم پرداخت بعد از یک ماه جریمه دو برابر خواهد شد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران عنوان کرد: تمام ادارات از روز دوشنبه تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده به جز ادارات ضروری که لیستشان اعلام خواهند شد تعطیل خواهند بود و تمام اصناف، ادارات و بانک ها به جز مشاغل گروه یک تعطیل خواهند بود.

گودرزی سپس گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید به شدت و با قدرت وارد عمل شوند و ضمانت اجرایی در مورد تخلف هم میزان جرایم مشخص شده و دادستانی نیروی انتظامی و وزارت بهداشت و اصناف موظفند که نظارت کنند این موارد را رعایت کنند.

وی در مورد وضعیت عزاداری ها خاطرنشان کرد:مقرر شد در فضاهای بسته عزاداری ممنوع باشد و دسته‌بری هم ممنوع است.

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 23 مرداد 1400
  • ساعت 15
  • توسط مجتبی کریمی
  • تعداد بازدید 517
نظرات شما
captcha refresh
Aa