سه شنبه 11 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 7 مرداد 1400
کد 133953

توزیع ۱۲۶۰ بسته کمک مؤمنانه و بن خرید کالا در دماوند

یک‌هزار و ۲۶۰ بسته کمک مومنانه و بن خرید کالا همزمان با عید غدیر توسط خیران و بسیجیان در دماوند توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، روح‌الله عرب، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند ظهر امروز در حاشیه آغاز روند توزیع کمک‌های مومنانه به مناسبت عید غدیرخم در این شهرستان اظهار داشت: امروز شاهد امر خداپسندانه به همت خیران و بسیجیان در قالب گروه‌های جهادی در شهرستان دماوند بودیم.

وی افزود: امروز در مجموع، ۱۲۶۰ بسته در قالب کمک‌های مردمی و سبد کمک مومنانه و بن‌های خرید کالا به ارزش ۳۸۰ میلیون تومان تهیه و توسط بسیجیان از محل مساجد بین نیازمندان توزیع شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند ادامه داد: در ایام دهه امامت و ولایت، تعداد ۱۰ سری جهیزیه تهیه شده و به نوعروسان نیازمند اهدا خواهد شد.

عرب تصریح کرد: همچنین به مناسبت عید غدیر، به همت یکی از گروه‌های جهادی مساجد دماوند، ۵ میلیون تومان برنج، گوشت و بسته فرهنگی بین پرستاران بیمارستان سوم شعبان دماوند توزیع شد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر، مرمت و بازسازی سه منزل مسکونی به جز لوازم جانبی و نیروی انسانی با اعتبار ۵۰ میلیون تومان در منطقه آبسرد انجام شد که پس از تکمیل پروژه در اختیار افراد نیازمند و کم برخوردار قرار خواهد گرفت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند گفت: علاوه بر این ۳۵۰۰ غذای گرم هم توسط گروه‌های جهادی، مساجد و بسیجیان همزمان با عید غدیر توزیع می‌شود.


انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 7 مرداد 1400
  • ساعت 08
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 11
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa