در نشست کمیسیون نظارت شهرستان دماوند، موضوعاتی همچون عدم صدور پروانه کسب در مناطق زراعی و کشاورزی برابر قانون و عدم بازگشایی واحدهای صنفی غیرمجاز پلمب شده تا صدور پروانه کسب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، در این نشست موارد طرح جهت رفع موانع و پشتیبانی از کسب و کارها و تعریف کد آیسیکهای جدید در اتحادیه ها برابر ضوابط عنوان شد.
همچنین تذکر به اتحادیه نانوایان جهت عدم برگزاری گشتهای مشترک دو روز در هفته برابر مصوبات قبلی، عدم صدور پروانه کسب در مناطق زراعی و کشاورزی برابر قانون و دستور دادستان دماوند تاکید شد.
علاوه بر این پلمب واحدهای غیر مجاز و غیر قانونی و عدم بازگشایی تا بعد از صدور پروانه کسب همکاری کامل نیروی انتظامی شهرستان دماوند از موارد مطرح شده در این نشست بود.
انتهای پیام/