شنبه 25 مهر 1405
تاریخ : شنبه 25 مهر 1405
کد 175103

بازدید مسئولان اقتصادی استان تهران از کارخانه آرد دماوند

مسئولان اقتصادی استان تهران از کارخانه آرد دماوند بازدید و ظرفیت‌های تولیدی و مسائل مرتبط با تأمین آرد در این شهرستان را بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، در راستای سیاست‌های اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار شهرستان دماوند در حمایت از تولید، تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و پیگیری مسائل واحدهای تولیدی، عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، به همراه نوری، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، یوسفی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی، آرمودیان‌مقدم، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، و فرزام، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار دماوند، از کارخانه  آرد دماوند بازدید کردند.

در جریان این بازدید، مسئولان ضمن حضور در این واحد تولیدی، از نزدیک با ظرفیت‌ها و روند فعالیت کارخانه آشنا شدند. این بازدید در راستای توجه به وضعیت واحدهای تولیدی شهرستان و بررسی مسائل مرتبط با حوزه تولید و تأمین کالاهای اساسی و با هدف بررسی میدانی ظرفیت‌ها و نیازهای این بخش انجام شد.

تولید آرد به‌عنوان یکی از حلقه‌های مهم زنجیره تأمین کالاهای اساسی، نقشی مؤثر در تأمین نیازهای جامعه دارد؛ ازاین‌رو، بررسی شرایط فعالیت واحدهای تولیدی و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی مرتبط، از موضوعات مهم در حمایت از تولید و پایداری تأمین این محصول به شمار می‌رود.
 

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 25 مهر 1405
  • ساعت 08
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 7
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa