شنبه 2 اسفند 1404
تاریخ : چهارشنبه 29 بهمن 1404
کد 172421

تصویب دفترچه تعرفه عوارض و بهای خدمات سال ۱۴۰۵ شهرداری قدس

شهردار قدس از تصویب دفترچه تعرفه عوارض و بهای خدمات محلی سال ۱۴۰۵ شهرداری قدس و سازمان های وابسته به شهرداری توسط شورای اسلامی شهر و کمیته انطباق فرمانداری شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ سعید شهلی گفت: این دفترچه برابر با دستورالعمل ابلاغی عناوین عوارض و بهای خدمات قانون درآمدهای پایدار و هزینه‌های شهرداری‌های کشور تهیه و تدوین و جهت تصویب به صحن شورای اسلامی ارسال شد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۵ جلسه کارشناسی با حضور اکثریت اعضای محترم شورای شهر و کارشناسان درآمد شهرداری در کمیسیون های مربوطه و صحن شورا جهت بررسی دفترچه برگزار گردید، افزود: پس از طرح و بررسی این دفترچه توسط اعضای محترم شورای اسلامی و تصویب آن در شورا، این دفترچه در کارگروه انطباق فرمانداری شهرستان نیز بررسی و به تصویب و ابلاغ آن توسط فرماندار رسید. این دفترچه، محاسبه و وصول عوارض صدور پروانه ساختمانی، تجاری، صنعتی، کارگاهی، انباری، مسکونی و اداری، صنفی و سایر عوارض محلی و بهای خدمات سال ۱۴۰۵ را شامل می‌شود.

شهردار قدس با بیان اینکه بخشی از درآمدهای شهرداری از محل عوارض محلی تامین می شود، تصریح کرد: این دفترچه با در نظر گرفتن صرف و صلاح و منافع مردم و شهرداری و با توجه به شرايط اقتصادی حاکم بر کشور، به تصویب شورای اسلامی رسیده است. جزئیات دفترچه عوارض از طریق درگاه اینترنتی شهرداری قدس قابل مشاهده و در دسترس شهروندان گرامی می‌باشد.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 29 بهمن 1404
  • ساعت 17
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 3
نظرات شما
captcha refresh
Aa