سه شنبه 20 آبان 1404
تاریخ : دوشنبه 19 آبان 1404
کد 171044

نظارت بر مرحله دوم ساماندهی و بازگشت اتباع غیرمجاز در شهرستان قدس / گام جدید برای کاهش اتباع غیرمجاز با محوریت اشتغال و مسکن

سرپرست اداره‌کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران ضمن تاکید بر نظارت بر مرحله دوم ساماندهی و بازگشت اتباع غیرمجاز در شهرستان قدس از گام جدید برای کاهش اتباع غیرمجاز با محوریت اشتغال و مسکن خبرداد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، نشست هماهنگی مرحله دوم طرح ساماندهی و بازگشت اتباع غیرمجاز به دستور استاندار تهران، به میزبانی علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس و با حضور وحید گلی‌کانی، سرپرست اداره‌کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران و رییس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قدس،  نمایندگان دستگاه‌های امنیتی و اجرایی شهرستان در فرمانداری قدس برگزار شد.

 در ابتدای این نشست، گلی‌کانی با اشاره به سیاست قاطع استانداری تهران در برخورد با حضور غیرقانونی اتباع خارجی اظهار داشت: موضوع ساماندهی اتباع مجاز و بازگشت محترمانه اتباع غیرمجاز مطالبه قطعی مسئولان نظام و استاندار محترم تهران است و باید بدون وقفه ادامه یابد.

 وی با تأکید بر ممنوعیت اشتغال اتباع غیر مجاز افزود: برخی کارفرمایان نگاه فرصت‌طلبانه در حوزه اشتغال دارند، درحالی‌که همه دستگاه‌ها و کارفرمایان موظفند مطابق قانون کار جمهوری اسلامی ایران عمل کرده و با عدم به‌کارگیری اتباع غیرمجاز، زمینه را برای اشتغال نیروی کار ایرانی فراهم کنند.

سرپرست اداره‌کل امور اتباع همچنین تصریح کرد: در رسته‌های بهداشتی، مواد غذایی و مشاغل حساس، هیچگونه مجوزی برای اشتغال اتباع وجود ندارد و هرگونه فعالیت در این حوزه تخلف است.

 گلی‌کانی با اشاره به نتایج اجرای مرحله نخست طرح در شهرستان قدس گفت: اجرای طرح ساماندهی موجب کاهش محسوس مصرف خدمات عمومی در بخش‌های بهداشت، درمان و آموزش شده و تنها در حوزه دانش‌آموزی شاهد کاهش حدود ۱۷۰۰ نفر اتباع بوده‌ایم که موجب بهبود فضای آموزشی شده است.

 وی بر ضرورت بهره‌گیری دقیق از سامانه «سیام» در فرآیند دستگیری اتباع غیرمجاز تأکید کرد و افزود:استفاده هوشمند از سامانه سیام در پالایش اولیه اتباع غیرمجاز پیش از انتقال به اردوگاه‌ها ضروری است.

 سرپرست اداره‌کل امور اتباع با اشاره به برخورد با سکونت اتباع غیرمجاز تأکید کرد: هیچ دفتر املاکی حق اجاره مسکن به اتباع غیرمجاز را ندارد و با هرگونه تخلف در این زمینه قاطعانه برخورد می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مناطق حساس و حیاتی شهرستان قدس باید به‌طور کامل از وجود اتباع  پاکسازی شود.

 گلی‌کانی در پایان با تأکید بر نقش دستگاه‌های مختلف در این طرح افزود: اجرای گشت‌های مشترک با محوریت اداره کار و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط در شهرستان قدس مورد مطالبه و تأکید جدی است و انتظار می‌رود روند ساماندهی با سرعت و انسجام بیشتری ادامه یابد.

 در خاتمه، مسئولان حاضر از روند جمع‌آوری و ساماندهی اتباع غیرمجاز در شهرستان قدس بازدید به‌عمل آوردند.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 19 آبان 1404
  • ساعت 08
  • توسط حدیث سهیلی/ روابط عمومی/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 9
نظرات شما
captcha refresh
Aa