چهارشنبه 14 آبان 1404
تاریخ : سه شنبه 13 آبان 1404
کد 170901

فریاد استکبارستیزی در شهر فرون آباد پیچید

همزمان با سراسر کشور و با حضور مسئولین، دانش آموزان و قشرهای مختلف مردم، مراسم گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان در شهر فرون آباد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، همزمان با فرا رسیدن یوم الله 13 آبان ماه سالروز مبارزه با استکبار جهانی، روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز دانش آموز مراسم گرامیداشت این روز با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فرجی ریاست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پاکدشت و با حضور خانواده های معظم شهداء، جانبازان و ایثارگران، محمد عسگری فرد شهردار،رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر فرون آباد، دانش آموزان و سایر مسئولان در محل مقبره شهدای گمنام شهر فرون آباد برگزار شد.
 
محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد در حاشیه این مراسم بیان داشت: وظیفه داریم به عنوان افرادی که رسالت انقلاب را به دوش می‌کشیم، این رسالت تاریخی را برای دانش‌آموزان تبیین کنیم تا آینده‌سازان نیز با افتخارات ایران اسلامی آشنا شوند و در این راستا حفظ وحدت و یکپارچگی و پیروی از ولایت فقیه در حقیقت دشمنان را به طور کامل ناامید و مأیوس می‌کند.
 
وی با بیان این که برنامه های گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان باید با رنگ و بوی بیشتر برگزار شود، اضافه کرد: نقطه عطف مبارزات مردم ایران در مقابله با استکبار و آمریکا، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط جوانان و دانشجویان پیرو خط امام (ره) بود.
 
سخنرانی، پخش نواهای انقلابی، سر دادن شعارهای مرگ بر استکبار، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، اجرای سرود توسط گروه دختران آسمانی دبستان فردانش و دانش آموزان دبستان شهید مهدی غفاری و مدرسه دخترانه بیتا قبائیان، قرائت قطعنامه پایانی مراسم و تاکید بر استمرار راه مقاومت و تبعیت از منویات مقام معظم رهبری و به آتش کشیدن پرچم آمریکا و رژیم اشغالگر و کودک کش اسرائیل از جمله برنامه های اجرا شده در این مراسم با شکوه بود.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 13 آبان 1404
  • ساعت 15
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 3
نظرات شما
captcha refresh
Aa