دوشنبه 5 آبان 1404
تاریخ : دوشنبه 5 آبان 1404
کد 170682

جلسه شورای مسکن شهرستان/تحویل پروژه ۴۰۸ واحدی در کانون توجه

جلسه شورای مسکن شهرستان امروز با بررسی وضعیت طرح‌های نهضت ملی و اقدام ملی مسکن برگزار شد و تحویل پروژه ۴۰۸ واحدی به متقاضیان در مرکز توجه مسئولان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط‌کریم، جلسه شورای مسکن با ریاست محمدرضا عروجی، معاون عمرانی فرمانداری، و حضور دیگر مسئولان شهرستان برگزار شد. در این نشست، روند اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن و اقدام ملی مسکن بررسی شد و بر تحویل پروژه ۴۰۸ واحدی به متقاضیان تأکید شد.

مسئولان حاضر در جلسه بر لزوم رعایت کیفیت ساخت، تکمیل به موقع پروژه و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی برای تحویل سریع واحدها به شهروندان تأکید کردند.

همچنین راهکارهایی برای رفع موانع احتمالی و تسریع در روند اجرای پروژه‌ها ارائه شد تا اهداف برنامه‌های ملی مسکن با سرعت و دقت بیشتری محقق شود.

در ادامه جلسه، گزارشی از میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها ارائه شد و مسئولان مربوطه روند اجرای عملیات عمرانی و زیرساختی پروژه‌ها را تشریح کردند. این بررسی‌ها با هدف شناسایی نقاط ضعف و ارائه راهکارهای عملی برای تسریع تحویل واحدها انجام شد.

محمدرضا عروجی ضمن تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق، از مدیران پروژه خواست تا اقدامات لازم برای تسهیل دسترسی متقاضیان به واحدهای مسکونی انجام شود و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های خدماتی و عمرانی شهرستان افزایش یابد.

در پایان جلسه، تصمیماتی برای پیگیری مستمر پروژه‌ها و افزایش هماهنگی بین دستگاه‌ها اتخاذ شد تا اجرای طرح‌های ملی مسکن در شهرستان با کیفیت مطلوب و در زمان مقرر به نتیجه برسد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 5 آبان 1404
  • ساعت 07
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 4
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa