چهارشنبه 16 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 16 مهر 1404
کد 170248

دیدار سرپرست فرمانداری بهارستان با مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران

سرپرست فرمانداری بهارستان در دیدار با مدیرکل بحران استانداری تهران، مدیریت بحران را مسئولیتی برای تمام ارکان جامعه عنوان کرد.
 به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهارستان، عبدالحمید شرفی سرپرست فرمانداری بهارستان در نشست با حامد یزدی مهر مدیرکل بحران استانداری تهران، اظهار داشت: آمادگی‌ها باید به صورت مستمر تقویت شود تا در شرایط بحرانی، بتوانیم تصمیمات درست و مؤثر اتخاذ کنیم.

وی برنامه ریزی مناسب و آمادگی کامل تمامی دستگاه های متولی امر مدیریت بحران در هنگام مواجهه با بحران ها و حوادث مختلف در سطح شهرستان را ضروری دانست و گفت: فرآیند مدیریت بحران و گذر از شرایط اضطراری، شدیداً نیازمند برنامه ریزی، آگاهی کامل از نقاط قوت و ضعف، شناسایی نقاط و عوامل بحران زا، آماده به کار نگهداشتن تجهیزات مورد نیاز و آموزش کامل و آمادگی نیروی انسانی است.

رئیس مدیریت بحران شهرستان بهارستان با تاکید بر اهمیت مدیریت بحران در شرایط مختلف اقلیمی و جغرافیایی، گفت: پیش بینی به همراه پیشگیری مهمترین عنصر در مدیریت بحران است و تمام دستگاه ها باید به این نقطه مهم و اساسی توجه خاصی داشته باشند.

شرفی پیش بینی، آمادگی، مقابله و بازسازی و بازتوانی را مراحل چهارگانه مدیریت بحران عنوان کرد و با اشاره به اینکه بی توجهی به اصل نخست، می تواند صدمات جبران ناپذیری به مقابله و بازسازی وارد کند، گفت: قانون مدیریت بحران جزو قوانینی است که همه نهادها، سازمان ها و ادارات و حتی بخش خصوصی را شامل می شود و همه موظف به رعایت دقیق مفاد آن هستند.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 16 مهر 1404
  • ساعت 13
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 6
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری بهارستان
نظرات شما
captcha refresh
Aa