دوشنبه 14 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 14 مهر 1404
کد 170164

پیگیری تخصیص هلی کوپتر امداد و نجات توسط فرماندار شهرستان دماوند

فرماندار شهرستان دماوند در نشست مشترک با جمعی از مسئولان، موضوع تخصیص هلی کوپتر امداد و نجات را مورد پیگیری قرار داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، نشست مشترک اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار شهرستان دماوند با میرزاحسینی، رئیس بیمارستانهای زنجیره ای شهرستان دماوند، آرمودیان، معاون مدیریت بحران استان تهران، روسای اداره هلال احمر و پلیس راه شهرستان دماوند در سالن جلسات بیمارستان سوم شعبان برگزار شد.

فرماندار دماوند در این نشست
با تاکید بر تجهیز شهرستان به هلی کوپتر امداد و نجات و استقرار آن جهت پوشش خدمات در شرق استان تهران اظهار داشت: شهرستان دماوند شاهراه مواصلاتی به استانهای شمالی کشور است و در بین دو محور مهم فیروزکوه و هراز واقع شده است؛ لذا تردد جاده ای در این شهرستان بسیار زیاد است.

وی افزود: شهرستان دماوند به صورت روزانه شاهد ورود و خروج حجم کثیری از وسایل نقلیه به قصد استقرار و یا سفر به استانهای شمالی است و این موضوع، بر اهمیت ایمن سازی راهها، تجهیز بیمارستانها، احداث پد هلی کوپتری و تخصیص هلی کوپتر امداد و نجات می افزاید.

حیدری آزاد همچنین با بررسی کارشناسانه وضعیت جاده های شهرستان دماوند خاطر نشان کرد: با توجه به وجود نقاط حادثه خیز در شهرستان، انسداد برخی دوربرگردان ها با هدف کاهش خطر تصادفات، از موضوعاتی است که قبلا هم در شورای ترافیک شهرستان مصوب و ابلاغ نمودیم که باید همه این موارد در دستور کار ادارات مربوطه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: علاوه بر این،اخیرا با پیگیری های انجام شده یک دستگاه خودروی امدادی به هلال احمر افزوده شد لکن لازم است یک دستگاه خودروی دیگر امدادی به هلال احمر مجموعه شهرستان اضافه گردد و مدیرکل محترم هلال احمر استان در این خصوص قول مساعد دادند تا هلال احمر در مواقع بحران بتواند در سریع ترین زمان ممکن به ارائه خدمت بپردازد.

حیدری آزاد با تاکید بر ضرورت استقرار جرثقیل سبک و سنگین در شهرستان گفت: با توجه به حادثه خیز بودن محورهای اصلی شهرستان و همچنین تردد حجم بالای خودروهای عبوری، با بروز یک حادثه راههای مواصلاتی قفل شده و تردد خودروها با مشکل مواجه می شوند و متاسفانه ادارات راهداری دماوند و رودهن فاقد جرثقیل هستند و استقرار یک دستگاه جرثقیل، می تواند در زمان بروز حادثه از ایجاد ترافیک های کیلومتری و دیگر تصادفات احتمالی جلوگیری کند و بشدت پیگیر تامین جرثقیل از سازمان مدیریت بحران و راهداری هستیم که ان شاالله با عنایت و حمایت استاندار محترم بتوانیم نسبت به تجهیز ادارات راهداری اقدام نماییم.

لازم به ذکر است، فرماندار دماوند در این نشست، طی تماس تلفنی با مدیران سازمان هلال احمر، موضوع تخصیص یک دستگاه خودروی کوهستان هلال احمر، استقرار یک دستگاه جرثقیل سنگین و همچنین هلی کوپتر امداد و نجات هلال احمر در اسرع وقت را مورد پیگیری قرار داد و مقرر شد پیگیری های لازم صورت پذیرد.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 14 مهر 1404
  • ساعت 07
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 4
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa