شنبه 12 مهر 1404
تاریخ : شنبه 12 مهر 1404
کد 170121

پیگیری مطالبات صنفی در مجتمع نگین پرند با حضور فرماندار رباط‌کریم

در راستای حمایت از کسب‌وکارها و رسیدگی به مشکلات واحدهای تجاری، بازدیدی از مجتمع تجاری نگین فاز ۳ پرند انجام شد و مسائل و مطالبات صنفی این مجموعه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان رباط‌کریم،در این بازدید که با حضور رضا آقاعلیخانی فرماندار شهرستان رباط‌کریم، سیاوش نوری معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری و شهردار پرند انجام شد، ظرفیت‌ها و مشکلات موجود در مجتمع نگین فاز ۳ بررسی و بر برنامه‌ریزی جهت رفع موانع و بهبود شرایط کسب‌وکار و خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید شد.

فرماندار رباط‌کریم در این بازدید با اشاره به اهمیت توسعه واحدهای تجاری در رونق اقتصادی منطقه، بیان کرد:تلاش برای تسهیل فعالیت‌های تجاری و رفع مشکلات مجتمع‌ها، بخشی از برنامه‌های دولت و فرمانداری برای حمایت از سرمایه‌گذاران و ارتقای رفاه شهروندان است.

در پایان این برنامه، مسئولان حاضر متعهد شدند اقدامات لازم برای رفع مشکلات فنی، بهداشتی و زیرساختی مجتمع تجاری نگین فاز ۳ در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری شود تا فعالیت تجاری با کیفیت و آرامش بیشتر ادامه یابد.
  • نوشته شده
  • در شنبه 12 مهر 1404
  • ساعت 14
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 13
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa