پنجشنبه 10 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 10 مهر 1404
کد 170062

فرماندار قدس: پیری جمعیت، تهدیدی برای امنیت ملی است

فرماندار شهرستان قدس با هشدار درباره پیامدهای کاهش نرخ فرزندآوری بر لزوم اجرای کامل قانون جوانی جمعیت و فرهنگ‌سازی در این زمینه تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قدس، جلسه مشترک قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ستاد ساماندهی امور جوانان و کمیته سامان ازدواج با ریاست علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار، برگزار شد.

فاتحی‌نژاد در این جلسه با اشاره به اجرای سیاست‌های افزایش جمعیت در بیش از ۵۵ درصد کشورهای جهان، کاهش نرخ فرزندآوری را تهدیدی برای امنیت ملی خواند و گفت: پیری جمعیت می‌تواند منجر به نیاز فزاینده به نیروی کار خارجی و ایجاد تهدیدات امنیتی شود.

وی بر اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پس از چهار سال از تصویب آن تأکید و خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند با هماهنگی کامل، سیاست‌های تشویقی فرزندآوری را به مردم اطلاع‌رسانی و بسترهای لازم برای ایجاد نشاط و امید در جامعه را فراهم کنند.

فرماندار شهرستان قدس، اجرای طرح ملی «شبکه مدیران آینده» را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و افزود: این طرح برای شناسایی و تربیت جوانان مستعد و انقلابی شهرستان اجرا می‌شود.

فاتحی‌نژاد با اشاره به نقش محوری رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی، بر لزوم پرداخت به‌موقع تسهیلات فرزندآوری، حمایت از زوج‌های نابارور و تسهیل ازدواج جوانان از طریق پرداخت وام ازدواج و تأمین مسکن تأکید کرد.

وی در پایان هشدار داد: با مدیرانی که در اجرای قانون جوانی جمعیت تعلل کنند، با حمایت سازمان بازرسی و دستگاه قضایی برخورد قانونی خواهد شد.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 10 مهر 1404
  • ساعت 13
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 9
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری قدس
نظرات شما
captcha refresh
Aa