پنجشنبه 10 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 9 مهر 1404
کد 170012

رئیس شورای اسلامی شهر قدس:

گامی بزرگ برای حل معضل ترافیك شهری برخواهیم داشت

رئیس شورای اسلامی شهر قدس در جلسه رسمی شورا معضل ترافیک را بزرگ‌ترین و اصلی ترین دغدغه شهروندان دانست و بر اقدامی موثر و کارآمد در جهت رفع این معضل شهری تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ داود گرجی در جلسه رسمی ۴۳۵ شورای اسلامی شهر گفت: در ادوار مختلف مدیریت شهری اقدامات بسیاری در راستای رشد و توسعه شهر صورت گرفته اما معضل ترافیک شهری متأسفانه روز به روز شدت گرفته و به دغدغه اصلی مردم شهر تبدیل شده است.

وی افزود: مدیریت شهری اقداماتی از قبیل احداث کمربندی و زیرگذر، یکطرفه کردن برخی معابر و... انجام داده، لکن این اقدامات اثر قابل توجهی در رفع این معضل نداشته و می‌بایست گامی بزرگ برای آن برداشته شود که با توفیق الهی با اهتمام مضاعف نمایندگان مردم و شهردار پرتلاش این اقدام آغاز خواهد شد.

گرجی همچنین در تشریح دیگر موضوعات جلسه خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم در بخش دیگری از مسائل مطروحه درباره موضوعات مختلفی از قبیل تعریض معابر، رفع نواقص بوستان بانوان، بازسازی بوستان ارغوان و دیگر مطالبات شهروندی به بحث و گفتگو نشستند. 

رئیس شورای اسلامی شهرقدس در پایان به بررسی لوایح ارسالی از شهرداری و پیگیری امورات شهروندان اشاره کرد.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 9 مهر 1404
  • ساعت 08
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 1
نظرات شما
captcha refresh
Aa