با هدف تکریم ارباب رجوع و تسریع در روند پیگیری مطالبات شهروندان و رفع مشکلات آنها در حوزه مدیریت شهری، جلسه ملاقات مردمی شهردار قدس در شهرداری منطقه دو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس؛ جلسه ملاقات مردمی با حضور شهردار، رئیس اداره بازرسی، معاون شهرسازی و مدیران مناطق در دفتر مدیر منطقه دو برگزار شد و شهروندان در نشستی صمیمانه به صورت مستقیم مطالبات خود را با شهردار و مسئولین مدیریت شهری در میان گذاشتند.
شهردار قدس نیز در راستای رفع این مطالبات، ارائه طریق و دستورات لازم را در چهارچوب قانون به مراجعه کنندگان ابلاغ کرد.
برگزاری منظم جلسات ملاقات مردمی با توجه به پیچیدگی برخی مطالبات و مشکلات شهروندان در حوزه های شهری موجب می گردد که به تسریع در فرآیند مطالبات و ارائه راهکارهای مناسب کمک شایانی نماید. قابل ذکر است، این جلسات به صورت هفتگی در شهرداری برگزار می شود.