جمعه 11 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 23 شهريور 1404
کد 169547

سپاس از سربازان میدان تولید؛ فرماندار قدس از صنعتگران به عنوان «قلب تپنده اقتصاد» تقدیر کرد

فرماندار شهرستان قدس، در جمع اعضای اتحادیه فلز، تراش و ماشین‌سازان تأکید کرد: اتحادیه شما ترکیبی بی‌نظیر از صنعت و اصناف است که هم تولید ملی را تقویت می‌کند و هم نظم بازار را حفظ می‌نماید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، فرماندار در این دیدار با تجلیل از فعالان این اتحادیه اظهار داشت: شما با هنر خود ارزش افزوده خلق می‌کنید، به خام‌فروشی 'نه' می‌گویید و اشتغال پایدار ایجاد می‌نمایید.

وی با اشاره به بازگشت اتاق اصناف به مسیر قانون افزود: امروز اتاق اصناف شهرستان بار دیگر در مسیر خدمت‌گزاری به اهالی اصناف و مردم قرار گرفته و فرمانداری قدس، ناظر، حامی و پشتیبان شما خواهد بود.

فاتحی‌نژاد خاطرنشان کرد: دفتر فرمانداری همیشه برای رفع موانع پیش روی شما اعم از مجوزها، مالیات و ارتباط با دستگاه‌های استانی باز است.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 23 شهريور 1404
  • ساعت 10
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 0
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری قدس
نظرات شما
captcha refresh
Aa