مدیر امور منابع آب دماوند از توقیف 2 فقره پمپ غیر مجاز در رودخانه دلیچای حد فاصل منطقه مشهد – رودافشان در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن زحمتکش" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی آب های سطحی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی این امور 2 فقره پمپ غیرمجاز در رودخانه دلیچای حد فاصل منطقه مشهد-رود افشان توقیف و خطوط انتقال آب غیرمجاز جمع آوری شد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای قانون توزیع عادلانه آب و برخورد با متخلفین انجام شد،ادامه داد: در این عملیات از برداشت های غیرمجاز در معیت نیروی انتظامی جلوگیری به عمل آمد.
زحمتکش در پایان خاطر نشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.