سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 18 اسفند 1403
کد 165375

لایروبی رودخانه سربندان به طول 3 کیلومتر توسط امور منابع آب دماوند

مدیر امور منابع آب دماوند از عملیات لایه روبی رودخانه سربندان به طول 3 کیلومتر در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران،  "حسن زحمتکش" با اعلام این مطلب اظهار کرد : انهار منشعب از رودخانه ها در بازه هایی نیازمند بازگشایی، لایروبی و احیا می باشد که در این راستا گروه گشت و بازرسی امور منابع آب دماوند پس از بررسی و کارشناسی مسیر رودخانه نسبت به عملیات لایروبی بخشی از رودخانه سربندان اقدام نمودند.
زحمتکش در ادامه افزود:  این لایروبی به طول 3 کیلو متر انجام پذیرفت که موجب ایجاد بستر مناسبی جهت عبور ایمن جریان آب در زمان وقوع سیلاب گردیده و از بروز خطرات احتمالی کاسته می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد : رصد، پایش و لایروبی تمامی رودخانه های واقع در محدوده عملکرد این امور در راستای عبور ایمن سیلاب های احتمالی توسط کارشناسان مربوطه صورت می پذیرد و این موضوع تا ظرفیت کامل و رفع بحران از منطقه ادامه خواهد داشت و از طرف اکیپ گشت و بازرسی این امور پیگیری خواهد شد.
  • نوشته شده
  • در شنبه 18 اسفند 1403
  • ساعت 10
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 48
نظرات شما
captcha refresh
Aa