دوشنبه 8 دي 1404
تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1403
کد 164377

سرپرست فرمانداری شهرستان رباط‌کریم؛

برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه فجر سد محکمی در مقابل هجمه‌های دشمنان است

سرپرست فرمانداری شهرستان رباط‌کریم در نشست شورای فرهنگ عمومی شهر پرند با اشاره به مناسبت های پیش رو گفت: برگزاری باشکوه برنامه های دهه فجر سد محکمی در مقابل هجمه‌های دشمنان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم؛  رضا آقاعلیخانی سرپرست فرمانداری شهرستان ربط کریم  در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با تاکید بر لزوم فضاسازی ادارات، ارگان ها در سطح شهرستان متناسب با ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، یادآور شد: برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی، هنری، ورزشی، ارائه گزارش عملکرد از سوی مسئولین دستگاه ها به منظور آگاه سازی و اطلاع رسانی عمومی و تبیین خدمات نظام به مردم و … از جمله مواردی است که باید مدنظر مسئولین قرار گیرد.

آقاعلیخانی با تأکید بر لزوم ایجاد فضای شور و نشاط بین مردم در دهه فجر گفت: هماهنگی لازم برای آماده سازی پروژه ها برای دهه فجر در دستور کار ادارات باشد.

مقام عالی دولت در شهرستان رباط‌کریم گفت: برگزاری باشکوه و برنامه ریزی شده مناسبت‌های موجود در این ایام، سد محکمی در مقابل هجمه‌های دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

در ادامه جلسه هر کدام از اعضا به بیان نقطه نظرات خویش پرداختند و در پایان درباره مناسبت‌های ملی و مذهبی بهمن ماه تصمیم گیری و برنامه ریزی‌های لازم انجام شد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 2 بهمن 1403
  • ساعت 10
  • توسط فاطمه یارمحمدی / ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 32
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa