سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 3 آذر 1403
کد 163018

به منظور حفاظت از بستر و حریم رودخانه انجام شد؛

عملیات میله کوبی حد بستر رودخانه کرشت در شهرستان پردیس

مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از انجام عملیات میله کوبی حد بستر رودخانه کرشت در منطقه شهرستان پردیس با مدیریت و نظارت این امور و دفتر طرح های مهندسی رودخانه شرکت آب منطقه ای تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "وحید مرادی نسب" با بیان این مطلب اظهار کرد:  با  مدیریت و نظارت این امور و همچنین دفتر طرح های مهندسی رودخانه شرکت آب منطقه ای تهران در راستای انجام وظایف حاکمیتی در زمینه حفظ و حراست از بستر و حریم رودخانه‌های شهرستان های تهران و پردیس و همچنین به منظور جلوگیری از دخل و تصرف بستر و حریم رودخانه ها طی سال‌ جاری عملیات میله کوبی (نشانه گذاری) رودخانه‌ کرشت انجام شد.

وی ادامه داد: عملیات میله کوبی (نشانه‌گذاری) برای رودخانه کرشت  در محدوده شهرستان‌ پردیس در طولی حدود 2 کیلومتر از طریق کارگذاری حدود200 عدد میله انجام گردید.

مرادی نسب در پایان خاطر نشان کرد: وجود این میله‌ها در منطقه باعث ایجاد یک اعلان عمومی به ساکنین و مجاورین رودخانه از منظر حقوق حاکمیتی و مالکیتی شرکت آب منطقه‌ای به نمایندگی از وزارت نیرو در منطقه می‌باشد.

  • نوشته شده
  • در شنبه 3 آذر 1403
  • ساعت 11
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 23
نظرات شما
captcha refresh
Aa