جمعه 25 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 10 مهر 1403
کد 162069

شهردار فرون آباد:

برنامه‌ریزی‌ لازم برای پیشگیری از بروز آب‌گرفتگی در سطح شهر صورت گرفته است

شهردار فرون آباد از اجرای طرح پاکسازی و لایروبی انهار همزمان با بارش‌های پاییزی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با اشاره به اجرای طرح پاکسازی و لایروبی انهار، افزود: این طرح با هدف روان‌سازی و دفع پساب‌ها و جلوگیری از بوی نامطبوع فاضلاب خاکستری بر روی شبکه انهار و ساماندهی و رفع نواقص شبکه‌های زباله گیر و رسوب‌گیر در راستای جلوگیری از آب گرفتگی معابر، هدایت آب‌های سطحی به خارج از شهر و رعایت موارد بهداشتی که رفاه شهروندان را به دنبال دارد، هم قبل از آغاز بارش‌ها و هم بعد از آن توسط تلاشگران حوزه خدمات شهری اجرا می شود.
 
وی با تأکید بر لزوم مدیریت جمع‌آوری آب‌ های سطحی، بیان داشت: با توجه به در پیش بودن فصل بارندگی تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای پیشگیری از بروز آب‌گرفتگی در سطح شهر صورت گرفته است و اصلاح نقاط آسیب‌پذیر در دستور کار قرار دارد.
 
شهردار فرون آباد با بیان این که برای خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان در زمان بارش‌ها، کلیه نیروهای خدمات شهری همراه با ادوات در آماده‌باش کامل خواهند بود، عنوان کرد: بخش زیادی از کانال ها و مسیر عبور آب های سطحی در محدوده لایروبی و پاکسازی شده است و با توجه به در پیش بودن فصل پاییز و احتمال بارندگی، این طرح با قوت بیشتری به اجرا در می آید.
 
محمد عسگری فرد با اشاره به این که تلاش گسترده و شبانه روزی پرسنل حوزه خدمات شهری با هدف ایجاد نمای بصری مناسب در سطح شهر و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان صورت می‌گیرد، اضافه کرد: در راستای جلب رضایتمندی شهروندان و کنترل و پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی، عملیات پاکسازی انهار و لایروبی جوی ها و کانال های شهری در دستور کار حوزه خدمات شهری شهرداری قرار گرفته است.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 10 مهر 1403
  • ساعت 15
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 7
نظرات شما
captcha refresh
Aa