يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 9 مهر 1403
کد 162048

به مناسبت بزرگداشت روز ملی آتش نشانی و ایمنی صورت گرفت؛

حضور شهردار و فرماندار پاکدشت در ایستگاه آتش نشانی مرکزی \h;naj

به مناسبت روز ملی آتش نشانی و ایمنی، شهردار پاکدشت با حضور در ایستگاه آتش نشانی مرکزی، از زحمات آتش نشانان قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری پاکدشت، به مناسبت روز ملی آتش نشانی و ایمنی، پیمان شکرزاده شهردار پاکدشت با همراهی فرماندار و مجموعه شورای اسلامی شهر پاکدشت با حضور در ایستگاه آتش نشانی ، ضمن تبریک این روز از زحمات آتش نشانان عزیز قدردانی کرد.
شهردار با تبریک روز آتش نشانی و خدمات ایمنی اظهار کرد: این روز فقط بهانه ای است که ما قدردان زحمات نیروهای آتش نشانی باشیم. وي با اشاره به اینکه آتش نشانی شغلی است که با عشق، اعتقاد و از خودگذشتگی همراه است، اظهار کرد: خدمت در آتش نشانی از خود گذشتگی است
شکرزاده در حاشیه این مراسم از بازگشت خودروی اسنوکر 42 متری به مجموعه ادوات و ماشین الات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پاکدشت نیز خبر داد و گفت : در صورت بروز حادثه در ساختمان های بلند نردبان اسنوکر یکی از کلیدی ترین نردبان هاست که بکارگیری می شود و می تواند تا حد زیادی در راستای کاهش خسارات مالی و جانی نقش آفرینی کند.
شهردار پاکدشت در پایان  با اشاره به اینکه این دستگاه در مسیرهای که عرض گذرگاه کم است، با توجه به  نردبان بلندی که دارد می تواند خود را به مراکزی که قابل دسترسی نیست نزدیک کند و همه امکانات مورد نیاز برای آتش‌نشان را در اختیار قرار دهد گفت:امیدواریم در این شهر و شهرهای های مجاور در مواقع ضروری بتوانیم به خوبی خدمت‌رسانی کنیم .



  • نوشته شده
  • در دوشنبه 9 مهر 1403
  • ساعت 14
  • توسط محسن پازوکی/شهرداری پاکدشت/استانداری تهران-فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 70
نظرات شما
captcha refresh
Aa