دوشنبه 21 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1403
کد 161585

دیدار چهره به چهر اهالی رباط‌کریم با فرماندار

در راستای تکریم ارباب رجوع و پیگیری مشکلات شهروندان، فرماندار رباط‌کریم با ۲۶ نفر از شهروندان دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط‌کریم؛ در دومین سه شنبه از شهریور ۱۴۰۳، ۲۶ نفر از مردم شهرستان با امید احمدی فرماندار شهرستان رباط‌کریم دیدار و گفتگو کرد.

در این برنامه از دیدارهای مردمی، شهروندان به بیان مسائل خود از جمله مشکلات انشعابات، ساخت و سازهای روستایی، مشکلات معیشتی،  اشتغال و ... پرداختند که فرماندار رباط کریم دستورات لازم در خصوص بررسی و رسیدگی به مسائل را صادر نمود. 

شایان ذکر است برنامه دیدار چهره به چهره مردم با فرماندار شهرستان، سه شنبه هر هفته برگزار می‌شود که شهروندان برای ثبت و تعیین زمان ملاقات خود می‌توانند همه روزه و در ساعات اداری به دفتر بازرسی فرمانداری مراجعه نمایند.





  • نوشته شده
  • در سه شنبه 13 شهريور 1403
  • ساعت 13
  • توسط علی نظری/ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 24
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa