سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 10 شهريور 1403
کد 161541

سرپرست امور منابع آب دماوند خبر داد؛

توقیف 5 دستگاه خودروی غیرمجاز حمل آب توسط امور منابع آب دماوند

سرپرست امور منابع آب دماوند از توقیف 5 دستگاه خودروی غیرمجاز حمل آب در مناطق دلیچانی، کهنگ، آرو، سد آباد و جابان در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
 به گزارش  روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران،حسن زحمتکش از توقیف 5 دستگاه خودروی  غیرمجاز حمل آب توسط امور منابع آب دماوند خبر داد و اظهار کرد: با تلاش واحد بازرسی و نظارت این امور و با اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی و با دستور دادستان شهرستان دماوند 5 دستگاه خودروی تانکر دار  حمل آب در مناطق دلیچایی ، کهنک ، آرو ، سید آباد و جابان توقیف و به پارکینگ تحت نظر منتقل شد.
وی همچنین عنوان کرد: گروه های گشت و بازرسی این امور با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و هرگونه برداشت غیرمجاز از آب های سطحی و زیر زمینی را رصد نموده و از این اقدام جلوگیری می کنند.
زحمتکش در پایان خاطر نشان کرد: این امور به عنوان متولی منابع آب از هیچ کوششی در حفظ و حراست از منابع آب های زیر زمینی و سطحی دریغ نمی‌نماید و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد می نماید.
  • نوشته شده
  • در شنبه 10 شهريور 1403
  • ساعت 12
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 45
نظرات شما
captcha refresh
Aa