يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 25 مرداد 1403
کد 161320

معاون استاندار تهران:

تهرانی‌ها ۴ کالای اساسی را با قیمت مصوب از سامانه «شهرزاد» خریداری کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از تصویب تداوم توزیع اینترنتی کالاهای اساسی در قالب سامانه «شهرزاد» خبر داد و گفت: شهروندان تهرانی ۴ کالای اساسی گوشت، مرغ، برنج و شکر را با قیمت مصوب از این سامانه خریداری کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محمد علیمهری در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران اظهار کرد: در این جلسه کاهش قیمت گوشت گوسفندی و لاستیک مورد بررسی قرار گرفت.
علیمهری در تشریح جزئیات کاهش قیمت‌ها با بیان اینکه در حوزه گوشت گوسفندی کاهش بیش از ۱۰ درصدی داشته ایم، گفت: این نزول قیمت طی هفته‌های آینده تا آخر شهریور ادامه خواهد داشت و قیمت این کالا به تعادل خواهد رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران به کاهش قیمت لاستیک نیز اشاره کرد و افزود: باید اعلام کنیم که در حال حاضر قیمت لاستیک در بازار با قیمت مصوب برابری می‌کند.
وی در ادامه از بررسی و تصویب توزیع اینترنتی کالاهای اساسی در قالب سامانه «شهرزاد» خبر داد و بیان کرد: این اقدام در شهر تهران در حال اجرا می‌باشد که در این جلسه تداوم این فرآیند مورد تصویب قرار گرفت.
معاون استاندار تهران اظهار کرد: شهروندان عزیز تهرانی می‌توانند با درج کد ملی سرپرست خانوار در سامانه «شهرزاد» کالاهای اساسی و تنظیم بازاری مثل گوشت، مرغ، برنج و شکر را با قیمت مصوب از این سامانه خریداری کنند.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 25 مرداد 1403
  • ساعت 15
  • توسط الهه آهنگر/روابط عمومی / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 73
نظرات شما
captcha refresh
Aa