چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 13 مرداد 1403
کد 161108

تقلیل منصوبات یک حلقه چاه مجاز توسط امور منابع آب شمیرانات

سرپرست امور منابع آب شمیرانات از خروج منصوبات و پلمپ دهانه یک حلقه چاه مجاز در حوزه عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "سید حمید رضا حسینی" با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاش کارشناسان واحد بازرسی و نظارت و با اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی در محدوده عملکرد این امور، با خروج منصوبات  و تجهیزات بهره برداری نسبت به جلوگیری از اضافه برداشت یک حلقه چاه مجاز پروانه دار بمیزان 9 هزار و 125 متر مکعب در سال ، از سفره های زیرزمینی در حوزه عملکرد این اموراقدام به عمل آمد.
حسینی با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده است و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب، کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب شمیرانات بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 13 مرداد 1403
  • ساعت 10
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 87
نظرات شما
captcha refresh
Aa