چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 24 تير 1403
کد 160835

بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی با حضور معاون استاندار تهران

معاون استاندار تهران گفت:با توجه به پیگیری‌های انجام شده و تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولان شهری، پیش‌بینی می‌شود هفته دولت امسال در گلستان متفاوت‌تر از دیگر سال‌ها باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رباط کریم،  میر محمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران،nv جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی  شهرستان رباط کریم ;i با حضور امید احمدی فرماندار، سید محمد میرزمانی شهردار، نادر سازور رییس شورای اسلامی شهر گلستان و حسن قشقاوی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن بررسی خدمات انجام شده در دوره ششم مدیریت شهری گلستان م، با اشاره به حجم بالای پروژه‌های عمرانی در سطح شهر گلستان، گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده و تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولان شهری، پیش‌بینی می‌شود هفته دولت امسال در گلستان متفاوت‌تر از دیگر سال‌ها باشد و شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی متعددی در سطح این شهر باشیم.
 معاون استاندار تهران همچنین بر لزوم همدلی و همکاری تمامی دستگاه‌ها برای تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و خدمت‌رسانی بهتر به مردم تأکید کرد.
در ادامه این جلسه، سید محمد میرزمانی شهردار گلستان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه عمران و آبادانی شهر پرداخت و گفت: در دوره ششم مدیریت شهری، علیرغم مشکلات اقتصادی موجود، تلاش کرده‌ایم با برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح، پروژه‌های عمرانی متعددی را در سطح شهر به اجرا درآوریم. در پایان این جلسه، مقرر شد که جلسات بعدی با حضور دستگاه‌های اجرایی ذیربط به منظور بررسی موانع و مشکلات پیش روی پروژه‌های عمرانی و اتخاذ تصمیمات لازم برای تسریع در اجرای آنها برگزار شود.





 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 24 تير 1403
  • ساعت 09
  • توسط علی نظری/ادمین فرمانداری رباط کریم
  • تعداد بازدید 42
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری رباط کریم
نظرات شما
captcha refresh
Aa