سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
کد 159745

رفع تصرف بخشی از اراضی حریم و بستر رودخانه زایگان پله

سرپرست امور منابع آب شمیرانات از رفع تصرف حدود 450 متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه زایگان پله در بخش رودبارقصران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "سید حمید رضا حسینی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی آب های سطحی این امور  و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی حدود 450 متر مربع از اراضی بستر و حریم رودخانه زایگان پله توسط متصرف رفع تصرف شد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای قانون توزیع عادلانه آب و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز انجام شد،ادامه داد: در این عملیات با تخریب دیوار کشی ها ، بخشی از بستر رودخانه مذکور رفع تصرف شد.
حسینی در پایان خاطر نشان کرد: در راستای صیانت و حفاظت از رودخانه ها و مجاری آب های سطحی و جلوگیری از  از ساخت و ساز های غیر مجاز در بستر وحریم رود خانه ها، گروه گشت و بازرسی به طور مداوم در حال گشت زنی در منطقه بوده و به محض برخورد باهرگونه تخلف اقدامات لازم جهت جلوگیری و رفع تصرف صورت می گیرد.
 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
  • ساعت 12
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 55
نظرات شما
captcha refresh
Aa