چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 28 فروردين 1403
کد 158849

جلسه ملاقات عمومی شهردار قدس برگزار شد

با هدف تکریم ارباب رجوع، پاسخگویی شایسته و پیگیری مطالبات و رفع مشکلات مردم، جلسه ملاقات عمومی شهردار قدس، صبح امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه با حضور سرپرست معاونت شهرسازی و مدیران مناطق و جمعی از شهروندان محترم در سالن جلسات شهرداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای شورای شهر قدس؛ برنامه ملاقات هفتگی سعید شهلی شهردار قدس با هدف تسريع در رسيدگی به مشکلات و پیگیری مطالبات شهروندان برگزار شد و شهروندان ضمن ملاقات حضوری با شهلی به بيان مسائل و مشکلات خود پرداختند و جویای راه حل مشکل خود شدند.

در این جلسه، مهندس شهلی پس از دیدار و گفتگوی چهره به چهره با شهروندان، ضمن بررسی و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را در چارچوب قوانين شهرداری در جهت رسيدگی به مشکلات شهروندان صادر کرد.

لازم به ذکر است جلسات ملاقات عمومی هفتگی شهردار با شهروندان در جهت احصای مشکلات و معضلات مرتبط با شهرداری روزهای سه‌شنبه هر هفته از ساعت ۸ الی ۱۱ صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می‌شود و شهروندان جهت ثبت‌نام شرکت در این جلسات می‌توانند به اداره روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی مراجعه نمایند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 28 فروردين 1403
  • ساعت 10
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 9
نظرات شما
captcha refresh
Aa