پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 15 فروردين 1403
کد 158636

توقیف ادوات حفاری 4 حلقه چاه غیر مجاز در تهران و پردیس

مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از جلوگیری از حفاری چهار حلقه چاه غیر مجاز در حال حفر و توقیف ادوات حفاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "وحید مرادی نسب" با بیان این مطلب، تصریح کرد: با تلاش کارشناسان حقوقی جهت اخذ دستور قضایی و همچنین اجرای آن توسط همکاران بازرسی و نظارت منابع آب تهران و پردیس، با شناسایی ۴ حلقه چاه غیر مجاز در حال حفاری ، ضمن جلوگیری از ادامه حفاری نسبت به توقیف ادوات و تجهیزات حفاری چاه غیر مجاز در حوزه عملکرد این امور اقدام و ادوات توقیفی به پارکینگ تحت نظارت این امور منتقل شد.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس با بیان اینکه گروه های گشت و بازرسی این امور با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و هرگونه برداشت غیرمجاز از آب های سطحی و زیر زمینی را رصد نموده و از این اقدام جلوگیری می نمایند، تاکید کرد: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب نگهداری و استفاده از ادوات حفاری بدون داشتن مجوز تخلف بوده و با قاطعیت تمام با آن برخورد می شود.
مرادی نسب در پایان، خاطر نشان کرد: هر گونه حفر و بهره برداری از چاه های غیرمجاز و برداشت آب از رودخانه ها بدون مجوز، جرم محسوب شده و امور منابع آب تهران و پردیس با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی برخورد قاطع خواهد کرد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 15 فروردين 1403
  • ساعت 14
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 15
نظرات شما
captcha refresh
Aa