دوشنبه 21 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 16 اسفند 1402
کد 158239

کلاس آموزش پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال ویژه مدارس شهر فرون آباد برگزار شد

شهردار فرون آباد از برگزاری کلاس آموزش آمادگی و پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال ویژه مدارس سطح شهر توسط واحد آتش نشانی شهرداری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با اشاره به این که ترویج فرهنگ ایمنی در بین دانش آموزان و کاهش خسارات جانی و مالی از اهداف اصلی برگزاری این برنامه آموزشی در آستانه چهارشنبه آخر سال است، افزود: این دوره های آموزشی در مدارس سطح شهر در حال برگزاری است.
 
وی بیان داشت: با توجه به نزدیک شدن روزهای پایانی و فرا رسیدن آخرین چهارشنبه سال، برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با حوادث ناگوار پیش آمده و پیشگیری از حوادث احتمالی، کلاس آموزشی ویژه مدارس سطح شهر توسط واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری برگزار گردید.
 
مهندس محمد عسگری فرد عنوان کرد: چهارشنبه آخر سال یکی از پرخطرترین روزها در به وجود آمدن حوادث سوختگی است و لازم است شهروندان در روزهای پایانی سال که منتهی به چهارشنبه‌سوری می‌شود، از قرار دادن اشیاء و مواد قابل اشتعال به خصوص ظروف مایعات سریع‌الاشتعال در محل روباز و غیرمسقف خودداری کنند چرا که پرتاب فشفشه و افتادن آن بر روی این مواد موجب بروز آتش‌سوزی‌های بزرگ خواهد شد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 16 اسفند 1402
  • ساعت 17
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 7
نظرات شما
captcha refresh
Aa