سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 23 آذر 1402
کد 155921

جلسه هم اندیشی مدیریت شهری با اعضای نظام مهندسی شهر فرون آباد

سرپرست شهرداری فرون آباد گفت: تعامل سازنده و هم‌افزایی بیشتر بین سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری سبب پیشبرد امور مدیریت شهری و تقویت ارائه خدمات به شهروندان می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد سرپرست شهرداری فرون آباد هدف از برگزاری این گونه جلسات را در راستای ارتقای کیفی ساختمان و رعایت مقررات ملی ساختمان و همچنین ارتقای ایمنی و فنی و شهرسازی و بهداشتی دانست و افزود: با ارتباط و تعامل سازنده بین این دو ارگان شاهد بهبود وضعیت ساخت و سازها در سطح شهر و رعایت مقررات ملی ساختمان و مهم‌تر از همه، تکریم ارباب رجوع خواهیم بود و تعامل سازنده و هم‌افزایی بیشتر بین سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری سبب پیشبرد امور مدیریت شهری و تقویت ارائه خدمات به شهروندان می شود.
این جلسه به منظور ارتقای کیفی ساختمان و رعایت مقررات ملی ساختمان جلسه هم اندیشی و تبادل نظر مجموعه مدیریت شهری با اعضای نظام مهندسی شهر فرون آباد برگزار شد.
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 23 آذر 1402
  • ساعت 08
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 11
نظرات شما
captcha refresh
Aa