دوشنبه 21 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 11 آبان 1402
کد 154125

دیدار فرماندار و روسای ادارات ملارد با اهالی روستای قلعه فرامرز

فرماندار ملارد به همراه جمعی از روسای ادارات با اهالی روستای قلعه فرامرز بخش مرکزی دیدار و به بررسی مشکلات آنان پرداخت.
به گزارش روابط عمومی فرماندار شهرستان ملارد، جابر کریمی فرماندار ملارد بهمراه بخشدار و تعدادی از روسای ادارات با حضور در مسجد جواد الائمه علیه السلام روستای قلعه فرامرز از توابع بخش مرکزی، ضمن دیدار و گفتگو با مردم اهالی از نزدیک با مسائل، مشکلات و خواسته های آنان آشنا شدند.
در ابتدای این نشست گزارشی از وضعیت روستا، کمبودها، درخواست ها توسط رئیس شورای روستا و اهالی مطرح گردید.
الحاق به بافت و بازنگری طرح هادی روستا، بهسازی و تعریض ورودی روستا، تخصیص ناوگان حمل و نقل عمومی، جمع آوری معتادین متجاهر و سگ های ولگرد و تکمیل پروژه های نیمه کاره و .....  عمده مطالبات شورای اسلامی روستا و اهالی در این برنامه بود .
در ادامه روسای ادارات و دستگاه های خدمات رسان در جایگاه حضور پیدا کرده و پاسخگوی مطالبات اهالی روستا شدند.
در پایان این دیدار صمیمی فرماندار ملارد مطالبی را در جمع بندی مسائل مطرح شده بیان نموده و تصمیمات گرفته شده برای رسیدگی به ادارات ابلاغ گردید.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 11 آبان 1402
  • ساعت 08
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 8
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری ملارد
نظرات شما
captcha refresh
Aa