سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 9 آبان 1402
کد 154063

انسداد 36 حلقه چاه غير مجاز توسط امور منابع آب شهریار

مدیر امور منابع آب شهرستان های شهریار، ملارد و شهر قدس از پر و مسدود شدن 36 حلقه چاه غیر مجاز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حیدر دهقانی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی در جهت صیانت از منابع آبی36 حلقه چاه غیر مجاز به عمق کلی هزار و 440  متر و آبدهی 25 لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.
وی با تاکید بر اینکه این چاه ها در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب های زیرزمینی مسدود شد، افزود: با انسداد این چاه ها از تخلیه سالانه 495 هزار متر مکعب آب از سفره های زیر زمینی این امور جلوگیری شد.
دهقانی  خاطر نشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 آبان 1402
  • ساعت 01
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 77
نظرات شما
captcha refresh
Aa