دوشنبه 12 آبان 1404
تاریخ : يکشنبه 16 مهر 1402
کد 153088

دیدار مسئولین بخش رودهن با فرمانده انتظامی بخش

مسئولین بخش رودهن با فرمانده انتظامی بخش رودهن دیدار کردند.
  به گزارش روابط عمومی شهرداری رودهن؛به مناسبت هفته ناجا حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه بخش رودهن، امیری بخشدار، موسوی منش شهردار، رستمی رئیس اداره آموزش و پرورش رودهن با حضور در فرماندهی انتظامی بخش رودهن با سرگرد باغبانی فرمانده انتظامی و دیگر پرسنل دیدار و گفتگو کردند و در پایان از زحمات آنان با اهدای هدایا و لوح، تقدیر به عمل آوردند.
 شهردار رودهن در این مراسم ضمن تبریک هفته ناجا اظهار کرد: مقوله امنیت از مطرح ترین و مهم ترین دغدغه های دولت مردان در جوامع انسانی در هر دوره زمانی بوده است، امنیت کشور مرهون زحمات و تلاش های خالصانه شما بزرگواران نیروی انتظامی است .
موسوی منش افزود: نیروی انتظامی رعایت حقوق شهروندی را در دستور کار جدی خود قرار داده است، لذا با رعایت این اصل می تواند وظیفه ذاتی خود را در ایجاد نظم و انضباط اجتماعی به درستی عمل کند .
وی امنیت و آسایش مردم را ثمره کوشش و تلاش شبانه روزی پلیس عنوان کرد و گفت : فداکاری ماموران انتظامی در خدمت رسانی به شهروندان و ارتقای امنیت پایدار بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است .
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 16 مهر 1402
  • ساعت 09
  • توسط نادیا شیرمرادی/شهرداری رودهن/فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 32
نظرات شما
captcha refresh
Aa