سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 20 شهريور 1402
کد 152295

معاون استاندار تهران: هماهنگی استانداری تهران و استانداری خراسان رضوی برای برگزاری مراسم معنوی ۲۸ صفر

معاون استاندار تهران از هماهنگی استانداری تهران و استانداری خراسان رضوی برای برگزاری مراسم معنوی ۲۸ صفر خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ میر محمد غراوی با اشاره به در پیش بودن ۲۸ صفر اظهار داشت: هماهنگی بین استاندار تهران و استاندار خراسان رضوی برای برگزاری مراسم معنوی ۲۸ صفر رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) انجام شده است.
 
وی ادامه داد: به منظور برگزاری مطلوب این مراسم مقرر شد شهرداری های لواسان، اسلامشهر، قرچک، باقرشهر، چهاردانگه و مدیریت بحران استان تهران به منظور پیش بینی سرویس‌های بهداشتی سیار و نانوایی سیار برای خدمت‌رسانی به زوار اقدام کنند.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران عنوان کرد: تجهیزات مذکور در حال تهیه و ارسال به استان به صورت امانی می باشد و پس از اتمام مراسم نسبت به عودت وسایل اقدام می‌شود.
 
غراوی با بیان اینکه در مجموع ۵۱ دستگاه سرویس بهداشتی به مشهد مقدس منتقل می‌شود؛ خاطرنشان کرد: به منظور خدمت‌رسانی به زائرین حرم رضوی تمام تلاش خود را به عمل می‌آوریم تا نقشی هر چند کوچک در این مراسم معنوی داشته باشیم.
 
انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 20 شهريور 1402
  • ساعت 08
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 16
نظرات شما
captcha refresh
Aa