معارفه شهردار شریفآباد با حضور مدیرکل شهری و شوراهای استانداری تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران؛ آیین معارفه حسن الماسی مفیدی به عنوان شهردار شریف آباد با حضور هادی رحمتی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری تهران، اردستانی فرماندار پاکدشت و دیگر مسئولان لان برگزار شد.
رحمتی در این مراسم با اشاره به وضعیت کنونی شهری شهر شریف آباد اظهار داشت: قدمت پاکدشت که از تجمیع بافتهای فرسوده شکل گرفته و شهرها را تشکیل داده مشخص است، اما این موضوع در مورد شریف آباد صدق نمی کند و کاملا از حیث مهاجرت و رشد جمعیتی برعکس دیگر نقاط پاکدشت است.
وی خطاب به مسئولان شهری ادامه داد: اگر امروز شما مسئولان پارلمان شهری دغدغه برنامه ریزی شهری دارید، باید دلسوزانه حرکت کنید که چه بسا ۲۰سال دیگر شریف آباد این زیبایی کنونی را نداشته باشد و به وضعیت شهر پاکدشت مبتلا شود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران عنوان کرد: برنامهریزی شهری را با یک روش بروز و با تاسی از قانون و الگوهای جدید تنظیم و از طرحهای توسعه شهری و طرحهای بالادستی که روال قانونی را در پیش گرفته و با منطق حاکم پیشروی میکند، بهره ببرید.
رحمتی با اشاره به ظرفیتهای شهر شریف آباد گفت: بر مدار قانون و برنامه محور برپای عقلانیت شهری جلوی بروید و با تمام مشکلات و چالش ها نتیجه را به شکل مطلوب پیش ببرید چراکه تا چالش نباشد تبلور شهری شکل نمی گیرد.
وی با توصیه به شهردار جدید برای بودجه بندی سالیانه خاطرنشان کرد: برنامه ریزی شهردار باید با نگاه پنج ساله محقق شود و برنامه های یکساله را با این بودجه شهری برنامه ریزی کنید و در بودجه انحرافی ایجاد نکنید.
گفتنی است در پایان از خدمات امیر خواجه حسینی سرپرست شهرداری شریف آباد و از پیروز نیک پور سرپرست اسبق شهرداری به پاس مدیریت مجدانه و کوشش های شایسته آنان در جهت ارتقای مدیریت شهر تقدیر شد.
انتهای پیام/