سرپرست مدیریت امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از پرداخت بالغ بر هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران خبر داد و گفت: خرید گندم استان تهران به مرز 125 هزار تن رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، محمودرضا آجودانی در این بازه اظهار داشت: پس از گذشت یک ماه از شروع فصل برداشت گندم و فرآیند خرید تضمینی درسال زراعی 1402-1401 استان تهران ، میزان خرید تضمینی گندم استان تهران تا روز گذشته ۵تیرماه، با رشد 45درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به مرز 125 هزار تن رسید.
وی ادامه داد: همچنین در محصول کلزا نیز این رقم به 900 تن رسیده است .
آجودانی برآورد سطح برداشت گندم استان را در حدود 44 هزار هکتار عنوان کرد و گفت: به طور تقریبی 62 درصد از تولید گندم استان تا این تاریخ تحویل سیلوها و مراکز خرید دولتی شده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: پیش بینی می شود تا 10 تیرماره سال جاری و اتمام دوره برداشت گندم استان در سال زراعی جاری ، بالغ بر 130 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شود .
سرپرست مدیریت امور زراعت سازمان درخصوص پرداخت مطالبات زارعان گفت: بر اساس گزارش اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران بیش از 10534 میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران استان پرداخت شده است .